Egyedi, kézzel festett mandalákSpirituális alkotásokSpirituális festmények

Galaktikus Nap és Hold fénykódok ~ mandala festmény (30 cm)

Nap és Hold fénykódok ~ mandala festmény (30 cm)Ez a mandala az égi egyensúlyhoz kapcsolódik. A Yin és Yang szimbólum maga az egyensúly (pozitív/negatív), víz és tűz, nő és férfi, az őselemek egymásra hatásának jelképe.
A rajta található egyedi fénykódok segítenek, hogy befogadd a nappal és az éjszaka égi energiáit. Feltöltsék testedet, lelkedet pozitív, szeretettel teli energiájukkal. Kiegyensúlyozza a két napszak által hordozott energiákat, melyeket kapsz, illetve elősegíti a bolygók lelkei által kapott energiák áramlását is.
Segítik a spirituális fejlődést, és segítenek megérteni az univerzumot, és az élet – illetve a saját életed – alakulását. Segít megválaszolni kérdéseidet az életről, segít abban, hogy jobban megértsd önmagad, és másokat.
Ár: 29 990 Ft 

Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb