Női polaritásPolaritásokTeremtés/VonzásTermékenységTermészetTermészet mandalákTündérek/ManókVilágok

Fényvirágzás ~ mandala

Ez a mandala a tündérek segítségével készült. A tündérek – mint elementálok – a természethez kapcsolódnak, segítik Gaia élővilágát. A mandala megtanít arra, hogy a természet az élet része, fényből született, fény által létezik. Gyönyörű formákkal és színekkel áld meg minket és vesz körbe minket Isten. Minden a természetből született, és oda is visz vissza, hisz egy kis “magból” születünk és porrá leszünk, ha itt az idő. A tündérek megtanítják értékelni és gyermekként tekinteni a természet szépségére, mi körülvesz.
A mandala kapcsolódik a szakrális csakrához, energiával tölt fel. A nőiesség, a női polaritás kiteljesedésében is segít, illetve támogatja a termékenységet, a gyermekáldást, és a kreativitást.
Pozitív megerősítés hozzá: Gyermekként tekintek a természet szépségére.
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: napkő, narancs kalcit, karneol, arany topáz, holdkő
Készítette és írta/Artist: ©Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ár: 10000 Ft


(Eredeti elkészült méret: 1280×774)
Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb