Mandala ásvány karkötőkMandala ásványékszerek

Feltétel nélküli szeretet mandala karkötő

Feltétel nélküli szeretet mandala karkötő

Megrendelhető ez a csodás rózsakvarc karkötő (csillogó szív dísszel). Erősíti a feltétel nélküli szeretet érzését, megnyitva a szívcsakrát. Erősíti a kapcsolatot Istennel szívünkön keresztül.
A rózsakvarc az univerzális szeretet köve. Az önmagunkhoz, idegenekhez, közeliekhez és a partnerünkhöz való szereteté, szerelemé. A szívcsakrához kapcsolódik, aktiválja, erősíti. Lelki hatásai: – oldja azokat a hatásokat, amelyek blokkolják a szeretet és szerelem áramlását, nyugtatólag hat, és csökkenti a stresszt, segít elengedni a feszültséget, a haragot, szorongást és a féltékenységet, felszínre hozza a rejtett női energiákat, életre kelti a szunnyadó belső istennőt. Testi hatásai: enyhíti az asztma és más légútibetegségek tüneteit, vérszegénység ellen, női betegségek, szívbetegségek esetén javasolt viselni! A hegyikristály erősíti minden kristály energiáját, ezért felerősíti a rózsakvarc hatásait.
Ha érzed a hívását és megérintett a kristály energiája, és szeretnéd, hogy a tiéd legyen, akkor  írj privátban vagy az oldalon a Rendeléshez!
Elérhető jelenleg: 0 db
Ár: 4000 Ft
Angyali szeretettel:
Sandal

Egyedi tervezés alapján készült kézműves ékszer.

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb