Egyéb szakrális mandalákFelemelkedésSzakrális mandalákSzeretet/Fény

Felemelkedés ~ mandala

Ez a mandala a felemelkedést szimbolizálja. Erősen kapcsolódik a torok – homlok – korona – lélekcsillag csakrához. Megtanít elengedni minden negatív dolgot az életedben; segít útba igazítani, ha elakadtál utadon; segít, hogy felfedezd önmagadban a teremtő erőt és ezzel elkezd csodálatos utazásodat egy még csodálatosabb világba, mely még felfedezetlen számodra.
Emberi tested csak egy kivetülése annak, amit meg akarsz, illetve megszeretnél tapasztalni a fizikális szinten. De igazi éned egy csodálatos teremtő, akire végtelen lehetőségek várnak. Megteremtheted valóságodat itt és most, de közben egy időben a végtelen univerzumban valahol máshol – számtalan világban (!) – ugyanígy jelen vagy, és megteremted alternatív világodat, életedet. Egyéni felemelkedésed abban rejlik, mennyire tudsz tudatilag felül emelkedni a fizikai hatások alól és isteni szemmel látni önmagad, illetve a világot.
Kívülről várjátok a Felemelkedésetek kulcsát, mikor az már rég bennetek van! A Kulcs Ti magatok vagytok! A változást ne kívülről várjátok. TI vagytok, akik a változást, a felemelkedéseteket elhozzátok – egyéni és globális szinten is! Ti mind a Teremtő csodálatos lényei vagytok, akik mindenre képesek, örök és halhatatlan lélekkel rendelkeznek, és Egyek vele.  A Szeretet mindig lelketekben, a szívetekben lakozik, mert Ti Ő vagytok, és Ő bennetek van. Bolygótok jövője, a saját felemelkedésetek a Ti kollektív tudatotok EGYüttes erejének a kezében van. Használjátok áldott képességeteket. Teremtsétek meg azt, amire vágytok. Legyetek azok, akik valójában vagytok. Fedezzétek fel magatokban istent. Szeressétek az önmagatokban lévő istent. Váljatok azzá, akiknek teremtettek titeket, és érjétek el célotokat. Csak rajtatok múlik a “mikor” pillanata… Ragyogtassátok fel isteni Fényetek!
Pozitív megerősítés hozzá: A Felemelkedésem kulcsa bennem van!
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: ametiszt, szelenit, hegyikristály, lapis lazuli, fenakit, kvarc, szodalit
Készítette és írta/Artist: ©Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ár: 10000 Ft


(Eredeti elkészült méret: 2536×1600)
Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


]

Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb