Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

Félelmeid leküzdése ~ mandala

0
Ez a mandala elsősorban oldáshoz és elengedéshez köthető. Illetve védelmet biztosít. Megtanít elengedni legbelső félelmeinket, szorongásainkat, zárkózottságunkat; segít leküzdeni az önmagunkban lévő negatív gondolatokat – amiket aztán szeretetteljes gondolatok váltanak fel.
Minden félelmünk legbelül található. Okai lehet az, hogy kételkedsz önmagadban vagy másokban, bizalmatlan vagy, esetleg gyermekkori lelki sérüléseidet nem tudod feldolgozni.
A félelmek elengedésének elsődleges leküzdéséhez először öntudatodat kell fejlesztened. Számold fel a ragaszkodásaidat, bocsáss meg önmagadnak és másoknak, tanuld meg elfogadni a körülményeket vagy változtatni rajtuk pozitívan, ne ítélkezz mások felett, legyél toleráns másokkal szemben – hisz senki sem tökéletes, hagyd el az önvádaskodást és a bűntudatot.
Próbáld meg megerősítő gondolatokkal, mondatokkal kezdeni a napodat, és minden apró csodáért hálás lenni az életedben. Legyen mindig előtted, hogy a félelmeid és szorongásaid csak meggátolják lelked szárnyalását. Lásd magad fényben, lásd önmagad szeretetben!
Pozitív megerősítés hozzá: Bármilyen helyzetet képes vagyok kezelni!
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: arany kalcit, obszidián, kalcedon, kiasztolit, amazonit, moha achát, prehnit, aventurin, smaragd, ametiszt, akvamarin
Készítette és írta/Artist: ©Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 


(Eredeti elkészült méret: 1920×1280)
RENDELÉS – ÉRDEKLŐDÉS
Küldd el rendelésedet itt vagy írj ha kérdésed merülne fel: 


Leave A Reply

Your email address will not be published.