ElengedésFélelmekOldás/ElengedésÖnbizalomhiány

Félelmeid leküzdése ~ mandala

Ez a mandala elsősorban oldáshoz és elengedéshez köthető. Illetve védelmet biztosít. Megtanít elengedni legbelső félelmeinket, szorongásainkat, zárkózottságunkat; segít leküzdeni az önmagunkban lévő negatív gondolatokat – amiket aztán szeretetteljes gondolatok váltanak fel.
Minden félelmünk legbelül található. Okai lehet az, hogy kételkedsz önmagadban vagy másokban, bizalmatlan vagy, esetleg gyermekkori lelki sérüléseidet nem tudod feldolgozni.
A félelmek elengedésének elsődleges leküzdéséhez először öntudatodat kell fejlesztened. Számold fel a ragaszkodásaidat, bocsáss meg önmagadnak és másoknak, tanuld meg elfogadni a körülményeket vagy változtatni rajtuk pozitívan, ne ítélkezz mások felett, legyél toleráns másokkal szemben – hisz senki sem tökéletes, hagyd el az önvádaskodást és a bűntudatot.
Próbáld meg megerősítő gondolatokkal, mondatokkal kezdeni a napodat, és minden apró csodáért hálás lenni az életedben. Legyen mindig előtted, hogy a félelmeid és szorongásaid csak meggátolják lelked szárnyalását. Lásd magad fényben, lásd önmagad szeretetben!
Pozitív megerősítés hozzá: Bármilyen helyzetet képes vagyok kezelni!
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: arany kalcit, obszidián, kalcedon, kiasztolit, amazonit, moha achát, prehnit, aventurin, smaragd, ametiszt, akvamarin
Készítette és írta/Artist: ©Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ár: 10000 Ft


(Eredeti elkészült méret: 1920×1280)
Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb