Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

Farkasmentő – támogatói karkötő (hematit/farkasfejjel)

0

Farkasmentő - támogatói karkötő (hematit/farkasfejjel)

A munkáimmal szeretném támogatni az állatokat – is.Ezért ennek a karkötőnek a megvételével támogatod a hazai szürke farkasokat (a Bükki Nemzeti Park által, akik nagy figyelmet fordítanak a farkasokra). A farkasok száma az intenzív üldöztetés miatt megfogyatkozott, élőhelyük pedig lecsökkent. Hazánkban pedig alig pár tucat farkas él, amiknek szüksége van a nagy, összefüggő és háboríthatatlan erdőterületekre. A farkasokat fenyegetik mind az illegális elejtések, vadászatok, a mérgezések. A támogatásoddal segítesz, hogy biztosítani tudják a farkasok számára nélkülözhetetlen nagy kiterjedésű, háborítatlan erdőterületeket. Megvizsgálják, melyek azok a területek, ahol az orvvadászat különösen fenyegeti a farkast, felmérjék, mely régiókban okoz problémát a farkasok jelenléte, az Aggteleki és Bükki Nemzeti Park Igazgatóságokkal együttműködésben a farkasokkal kapcsolatos kutatásra nagy hangsúlyt fektessen kameracsapdák kihelyezésével, nyomolvasással, genetikai vizsgálatokkal és a lakosság tájékoztatásával. 
A karkötő maga hematitból készült. A hematit pszichológiailag igen erős kő, támogatja a bátortalan nőket, növeli az önérzetet és a túlélő képességet, fokozza az akaraterőt és a megbízhatóságot, magabiztosságot ad. Ez a kő semlegesíti az önkorlátozást, gazdagítja az egyéniséget, felhívja a figyelmet az életünket irányító beteljesületlen vágyakra. A hematit segít abban, a gondokat a tanulással együtt járó tapasztalatokként fogadjuk el s ne Isten csapásaként. . Mentálisan a hematit javítja a figyelem összpontosítást és a lényeg meglátását, élénkíti a memóriát , segítséget nyújt matematika és a technikai tárgyak tanulásához. Mentálisan a hematit javítja a figyelem összpontosítást és a lényeg meglátását, élénkíti a memóriát , segítséget nyújt matematika és a technikai tárgyak tanulásához.
A farkas, mint totemállat, a családhoz, elvekhez, és hithez való hűség szimbóluma. Erősen ragaszkodnak a hagyományokhoz, nem tűrik, hogy betörjenek személyes szférájukba. Védik a területüket, az övéiket. A Farkas kiváló jellemismerő, mesteri megfigyelő, és tanár. A farkas szellemek mutatják az irányt a szellemi világosság felé. Igazi csapatjátékos, aki szereti megosztani mindenét szeretteivel, egyedül elveszettnek érezné magát. Figyelmeztet, hogy a makacsság, hajlíthatatlan vaskalaposság, és a hagyományokhoz való túlzott ragaszkodás elszigetelődéshez vezethet.
A befolyt összeg felét a hazai farkasok támogatására fordítom a WWF-en kereszül, így az  Aggteleki és Bükki Nemzeti Park kapja az összeget! Így te is segítesz, és még a támogatásodért cserébe egy csodás (rozsdamentes) farkasfejjel díszített karkötőt is kapsz, ami védelmez!  
ELÉRHETŐ JELENLEG: 3 DB
Méret: 21-22 cm (kérésre méretre állítom)
A farkasfej rozsdamentes acélból készült!
Ár: 8000 Ft
Angyali öleléssel: 
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le. Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Leave A Reply

Your email address will not be published.