Angyalmandala ásvány karkötőkAngyalmandala ásványékszerek

EXTRA – Teremtő Energiák 22 energetizáló mandala karkötő

Teremtő Energiák 22 karkötő - EXTRA

TEREMTŐ ENERGIÁK 22! 🙂 ❤ Egy különleges és nagyon erős kristály karkötő egy különleges embernek! 22 kristályból készült egyedi tervezésű erőteljes karkötő Élet Fa medállal.
Milyen kristályokat tartalmaz? Hegyikristály, goldfluss, (almadin) gránát, rodonit, aura aqua kvarc, fluorit, zöld pöttyös jáde, rózsakvarc, füstkvarc, prehnit, merlinit, tejkvarc, hematit, ónix, lávakő, karneol, larvikit, howlit, macskaszem, tigrisszem, rutilkvarc, ametiszt
Vannak benne nagyon ritka (és ritkán beszerezhető) kristályok is!
A kristályok együttesen hatnak az összes csakrára. Energetizálják és gyógyítják a testet tetőtől talpig. Spirituálisan megdobja a képességeket, érzékeléseket. Segíti a meditációt, asztrális utazást, látomásokat, belső látást. Segíti a kommunikációt az angyalokkal, elementálokkal, és csillagtestvérekkel. Támogatja a teremtést az életben, bármilyen kimenetelű is legyen az. Hozzásegít a sikerhez. 
Ha úgy érzed egy nagy energetikai változásra és támogatásra van szükséged, vagy valamelyik szerettednek vásárolnád ajándékba, akkor várom rendelésedet szeretettel! Angyali energiákkal feltöltve! Ilyen erejű és összeállítású kristálykarkötőt nem kapsz sehol máshol! 
Készleten: 0 db
Ár: 25000 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb