Angyalmandala ásványékszerekSplitter és gömbölyített szemes angyalmandala ásvány karkötők

Érzelmek – holdkő splitter angyalmandala karkötő

Érzelmek - holdkő splitter angyalmandala karkötőA holdkő az új kezdet köve. Amint a neve is jelzi, erősen kötődik a Holdhoz és a megérzéshez. Ahogyan a Hold, ez a kő is visszatükröz, és arra emlékeztet bennünket, hogy miként a hold is dagad és fogy, ugyanúgy minden a változás körforgásának a része. Hatása legerőteljesebben az érzelmek lecsillapításában érvényesül.
Egyéb hatásai: 
– Tudatossá teszi a tudatalattit, fokozza a megérzést és az empátiát
– Segít megérteni az álmok üzenetét, különösen telihold idején
– Segíti az extraszensz képességeket, tisztánlátást  
– Csillapítja a felindulást
– Tele van befogadó, passzív, női energiával
– Kiegyensúlyozza a férfi női energiákat
– Megnyitja a tudatot a szinkronicitásra
– Képessé tesz arra, hogy feltaláljuk magunkat
– Óvatosan kell azonban báni vele, nehogy hiú ábrándokat keltsen bennünk vágyálmaink teljesüléséről
– Csillapítja az érzelmi bizonytalanságot, stresszt, stabilizálja az érzelmeket
– Fejleszti az érzelmi intelligenciát
– Mélyreható érzelmi gyógyulást tesz lehetővé
– Használható hiperaktív gyerekek megnyugtatására
Gyógyhatás: Erőteljesen befolyásolja a menstruációs ciklust, enyhíti a menstruációval összefüggő rendellenességeket és feszültséget. Kapcsolatban áll a tobozmiriggyel, kiegyensúlyozza a hormonrendszert, a testfolyadékok áramlását, és ráhangol a bioritmus órájára.  Segíti az emésztő– és a szaporítószerveket, a tápanyagok felszívódását: csökkenti a méreganyagokat és a folyadék visszatartást; enyhíti a bőr, a haj, a szem, a máj és a hasnyálmirigy elváltozással járó betegségeit. Kitűnő a menstruációt megelőző tünetekre, a fogantatásra, a szülésre és a szoptatásra. A holdkórosság megelőzésére is használják.

Ha úgy érzed valamelyikre szükséged van az életedben, vagy valamelyik szerettednek vásárolnád ajándékba, akkor várom rendelésedet szeretettel! 
Készleten: 3 db /Standard. 18-19 cm-es csuklóra/
Ár: 1000 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb