Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

Energiatisztítás ~ mandala

Ez a mandala a víz elementálokhoz kapcsolódik. Segít megtisztítani az energiánkat – és csakráinkat – a negatív hatásoktól, illetve feltölt minket univerzális energiával. Erős hatása van az szívcsakrára, a koronacsakrára és a lélekcsillag csakrára. Nyugalmat áraszt lelkünkbe, segít ellazulni. Isteni fényével pedig megvilágítja belsőnkben azokat a részeket, amiket ki kell javítanunk magunkban – vagy teljesen el kell hagynunk. Segít egyre jobbá és jobbá válnunk a fizikai világban, és emellett támogatja spirituális fejlődésünket is. Megtanítja, hogy az isteni energiák folyamatosan áramlanak feléd, mivel mindig mindenhol körbevesz, akár a levegő. Nincs szükség hozzá semmilyen hókuszpókuszra. Csakis arra, hogy nyitott légy, befogadó és hittel teli.   
Pozitív megerősítések hozzá: Hagyom, hogy az isteni fény megvilágítsa belsőmben azokat a részeket, amiket ki kell javítanom. Köszönöm.
Csakrák: koronacsakra, szívcsakra, lélekcsillag csakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: rózsakvarc, ametiszt, hegyikristály, rózsa kalcedon, manganokalcit
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 5000Ft (+ szállítási költség!)


(Eredeti elkészült méret: 1794×1109)
Rendelésedet itt adhatod le. Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel:


You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.