Digitális mandalákElemekElementálokGyógyító és segítő AngyalmandalákVilágokVíz

Energiatisztítás ~ mandala

Ez a mandala a víz elementálokhoz kapcsolódik. Segít megtisztítani az energiánkat – és csakráinkat – a negatív hatásoktól, illetve feltölt minket univerzális energiával. Erős hatása van az szívcsakrára, a koronacsakrára és a lélekcsillag csakrára. Nyugalmat áraszt lelkünkbe, segít ellazulni. Isteni fényével pedig megvilágítja belsőnkben azokat a részeket, amiket ki kell javítanunk magunkban – vagy teljesen el kell hagynunk. Segít egyre jobbá és jobbá válnunk a fizikai világban, és emellett támogatja spirituális fejlődésünket is. Megtanítja, hogy az isteni energiák folyamatosan áramlanak feléd, mivel mindig mindenhol körbevesz, akár a levegő. Nincs szükség hozzá semmilyen hókuszpókuszra. Csakis arra, hogy nyitott légy, befogadó és hittel teli.   
Pozitív megerősítések hozzá: Hagyom, hogy az isteni fény megvilágítsa belsőmben azokat a részeket, amiket ki kell javítanom. Köszönöm.
Csakrák: koronacsakra, szívcsakra, lélekcsillag csakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: rózsakvarc, ametiszt, hegyikristály, rózsa kalcedon, manganokalcit
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 10000Ft 


(Eredeti elkészült méret: 1794×1109)
Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb