Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

Energiakapcsolódások

0 261
Ez a mandala kozmikus energiával tölt fel. Védelmet ad számunkra (főként a Földön megragadt lelkek ellen). Megnyugtat, növeli az intuíciós képességeket. Aktivizálja a torokcsakrát, a 3.szemet és a koronacsakrát.
Meditációs segítség hozzá: Minden és mindenki össze van kötve egy energia vagy fényszál által. Te döntesz róla, hogy az adott kapcsolat pozitív vagy negatív élményeket ad-e számodra. (Ez nagyban függ felsőbbik énünktől is.)
Ha úgy érzed, hogy pozitív tapasztalatokkal gazdagodsz egy másik személlyel való kapcsolat által, akkor képzeld el, hogy a közted és közte lévő fényszál/energiakapcsolódás még erősebb és fényesebb. Ha viszont nem szolgálja a fejlődésed egy másik személlyel való kapcsolat, vagy visszahúz/lehúz, akkor kérd meg Mihály arkangyalt, hogy vágja el a közted és a másik személy közötti fényszálakat/kapcsolódásokat. Ezzel elkerülheted azt, hogy rád kapcsolódjon a saját negatív energiáival.
Ajánlott kristály hozzá: ametiszt, lapis lazuli, szodalit
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu
(Eredeti elkészült méret: 1920×1080)

Az oldalon található képek/mandalák használhatók a forrás/szerző mindenkori megjelölésével.A képek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók,pénzért nem adhatók el! A képeket NE vágd szét,ne feliratozd le sajátként,ne szerkeszd át!Creative Commons Licenc©Sandal-Bárány Tünde Nikoletta Angyalmandala.hu alatt lévő művei Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc alatt van.Based on a work at http://www.angyalmandala.hu

Leave A Reply

Your email address will not be published.