Egyéb ékszerekMedálok

Életfa medál (ezüst lánccal) /4,5 cm/ – jólét, harmónia

Életfa medál ezüst lánccal (4,5 cm) - jólét, harmónia

Az életfa szimbólum más néven yggdrasil az univerzum jólétét jelképezi. Olyan talizmán, amely az emberi és isteni értékeket egyesíti, a bölcsesség mindenható erejét közvetíti, és segít harmóniába kerülni a természettel, általa pedig a végtelen világegyetemmel. A szent kőrisfa törzse a világ közepe, míg a végeláthatatlanul szerteágazó ágai, gyökerei a kozmosz többi részét jelenítik meg. Ez az a spirituális ékszer, ami energiát adhat a monoton mindennapokban, figyelmedet a végtelenre, az istenire, azaz a halhatatlanra irányítva. Az ember lelki fejlődését is szimbolizálja. 
A medálhoz jár egy ezüst kígyólánc! 
Méret: 4,5 cm (a lánc kb. 50 cm-es)
Készleten: 2 db
Ár: 7500 Ft

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb