Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

Életfa ~ mandala

0

Ez a mandala az élet körforgását szimbolizálja. Szorosan kapcsolódik a születés, élet, halál és reinkarnáció körforgásához. Kapcsolatban van a Föld elemeivel, mint a tűz, víz, föld, levegő. Megtanítja, hogy isteni teremtésünk által mindig kapcsolódunk a fényhez és Istenhez. Sosem tudunk nem kapcsolódni hozzá, még akkor sem, ha valaki megtagadja a kapcsolatot vele – a hitrendszere által. Az örök körforgás által mind tanulunk valami újat, és tanulunk egymástól is. Megtanítja nekünk azt, hogy higgy a teremtéseidben, és hogy minden álmod valóra válik! Teremts szeretettel, teremts hittel, teremts boldogsággal. Vesd el a magokat, amiből aztán egy csodálatos fa lesz idővel. Kivirágzik a teremtésed gyümölcse, akárcsak egy fának a szépséges virágai. Sose add fel, bármit is szeretnél elérni! Higgy és bízz! Te vagy életed megalkotója, teremtője.
Pozitív megerősítések hozzá: Hiszek és bízok isteni teremtésemben, hogy amit szeretnék, azt elérem és megteremtem magamnak!
Csakrák: szakrális csakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: citrin, napkő, mézkalcit,
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 5000Ft (+ szállítási költség!)


(Eredeti elkészült méret: 1280×960)
Rendelésedet itt adhatod le. Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel:


Leave A Reply

Your email address will not be published.