Egyedi, kézzel festett mandalák

Életed fénye mandala festmény (30 cm)

Életed Fénye mandala festmény ~ 30 cmAz Életed fénye mandalát 3D-s domború mintákkal készítettem – 30 cm-es vászonra (lakkozva!). Elsősorban segít életed céljának megtalálásában, illetve támogatásában. Segít a félelmek legyőzésében, a bőség bevonzásában. Napfényt, örömöt visz a helységbe, ahova kerül. Erővel és energivál tölt fel mindennap.
Az arany a legmagasabb szintű tudást szimbolizálja. A tapasztalatok után nyert bölcsességet. A napfény, a megvilágosodás, a halhatatlanság, a dicsőség, és a bőség jelképe.  A vörös pedig az energiát.
Ha úgy érzed valamelyikre szükséged van az életedben, vagy valamelyik szerettednek vásárolnád ajándékba, akkor várom rendelésedet szeretettel! 

Ár: 30 000 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb