Angyali/Isteni útmutatásokAngyalmandalákDigitális mandalákGalaktikus kapcsolatokSzeretet/FényVédelem

Égi védelem – mandala

Ez a mandala az angyalok és plejádi csillagtestvéreink segítségével készült. A szabadságot és védelmet szimbolizálja. Erős védelmi energiája van, és véd a negatív befolyásolások ellen. Segít, hogy mindig pozitív irányban tartsuk életünket és gondolkodásunkat. Megtanít arra, hogy gondolataink teremtik a körülöttünk lévő világot. De bármit is tapasztalunk meg, azt saját magunknak köszönhetjük. Az égiek és az angyalok védelmét élvezzük, de szabad akaratunkba – szabadságunkba – nem szólnak bele, így saját teremtéseinkbe sem. A mandala elsősorban a koronacsakrája, a gyökércsakrára és a szívcsakrára van hatással. 
Isten mindenkinek megadta a szabad akaratot és teremtés képességét, szépségét. Használd pozitívan és bölcsen, mi kezedben van.    
Pozitív megerősítések hozzá: Gondolataimmal teremtem meg a körülöttem lévő világot. 
Csakrák: koronacsakra, gyökércsakra, szívcsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: ametiszt, hegyikristály, galenit, rubin, gránát
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 10000Ft


(Eredeti elkészült méret: 800×800)
Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb