Gyönyörű egyéni mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel...

Égi védelem

0 159

Ez a mandala az angyalok és plejádi csillagtestvéreink segítségével készült. A szabadságot és védelmet szimbolizálja. Erős védelmi energiája van, és véd a negatív befolyásolások ellen. Segít, hogy mindig pozitív irányban tartsuk életünket és gondolkodásunkat. Megtanít arra, hogy gondolataink teremtik a körülöttünk lévő világot. De bármit is tapasztalunk meg, azt saját magunknak köszönhetjük. Az égiek és az angyalok védelmét élvezzük, de szabad akaratunkba – szabadságunkba – nem szólnak bele, így saját teremtéseinkbe sem. A mandala elsősorban a koronacsakrája, a gyökércsakrára és a szívcsakrára van hatással. 
Isten mindenkinek megadta a szabad akaratot és teremtés képességét, szépségét. Használd pozitívan és bölcsen, mi kezedben van.    
Pozitív megerősítések hozzá: Gondolataimmal teremtem meg a körülöttem lévő világot. 
Csakrák: koronacsakra, gyökércsakra, szívcsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: ametiszt, hegyikristály, galenit, rubin, gránát
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu


(Eredeti elkészült méret: 800×800)
(További kérdésekért fordulj hozzám bizalommal)


Az oldalon található képek/mandalák/írások CSAK a forrás/szerző mindenkori megjelölésével használhatók. A képek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók,pénzért nem adhatók el! A képeket NE vágd szét,ne feliratozd le sajátként,ne szerkeszd át! 

Leave A Reply

Your email address will not be published.