FejlődésFejlődésInspirációk/Intuíciók

Csodák szárnyai ~ mandala

Ez a mandala a szellemi és az anyagi törekvések egységét foglalja magába. Az energiák felfelé, a szellemi szféra felé mutat. A koronacsakrához kapcsolódik elsősorban, segít észrevenni és megélni az életünkben található csodákat, bármilyen aprók is legyenek. Akár önmagunkon belül is megtalálhatjuk a csodák forrását, akár a körülöttünk lévő világban.
Használd intuíciódat, és hangolódj rá a magasabb tudatra. Engedd meg önmagadnak, gondolataidnak és érzéseidnek, hogy erős rezgésbe hozzák tudatodat és testedet egyaránt. Engedd, hogy ez a magas rezgés megnyissa szívedet, és átjárjon a harmónia, a szeretet, az igazság, és a tudás, amelyre szükséged van önmagadra ébredésedig. Ehhez segítséget nyújthat számodra Raziel arkangyal is.
Pozitív megerősítés hozzá: A csodák forrása bennem és körülöttem van!
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: ametiszt, csaroit, lepidolit, hegyikristály, kvarc kristály
Készítette és írta/Artist: ©Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ár: 10000 Ft

(Eredeti elkészült méret: 1920×1200)
Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb