Angyalmandala ásvány karkötőkAngyalmandala ásványékszerek

Csillagok szülöttje mandala karkötő

A Csillagok szülöttje karkötőt olyanoknak készítettem, akik úgy érzik más bolygóról inkarnálódtak a Földre A két csodás hegyikristály magát a Fényt, a felsőbbik én és a földi én kapcsolatát jelképezi A kék bluefluss csodás csillogása pedig magát az univerzum ragyogó égboltját! A karkötő mérete: 16-17 cm (de jó 18-19-re is, mivel rugalmas). Ha érzed a hívását és megérintett a kristály, és a karkötő angyali energiája, és szeretnéd, hogy a tiéd legyen, akkor írj a Rendeléshez (vagy fb üzenetben, vagy emailen).
Készleten: 0 db
Ár: 3200 Ft

A bluefluss a kommunikáció és a tanulás kristálya. A titokzatossággal, a láthatatlansággal és a védelemmel azonosítják. A bölcsesség és a tudomány kövének is tartják. Arra tanít, hogy lehet bármilyen nagy a sötétség, mindig lesz benne fény is. A gyerekeknek segít leküzdeni a sötétségtől való félelmüket. Hozzásegít a lelki nyugalomhoz, hatására elmúlik az aggodalom. Eltávolítja, vagy visszaveri a kéretlen entitásokat a közvetlen környezetből. Enyhíti az izületi gyulladást, a köszvényt, és fájdalomcsillapító hatással bír.
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb