CsakrákDigitális mandalákGyógyító és segítő AngyalmandalákÖsszes csakra

Csakraharmonizálás ~ mandala

Ez a mandala az összes csakrát harmonizálja a gyökércsakrától a koronacsakráig. Úgy áramlik keresztül a testeden az energia, akárcsak a víz. Feltölti, megtisztítja és harmonizálja csakráidat. Segít összekapcsolni és összehangolni az anyagi világot és a felsőbb világokat. Egyensúlyt hoz életünkbe. Segít, hogy megérthessük az univerzum törvényeit. Különösen a felsőbb csakrákra (szívcsakrától a koronacsakráig) van erősebb hatása. Nagyon jól támogatja a kommunikációt, az intuciókat, és a vizualizálást. 
Az isteni egyensúly ott van mindenben. Ahogy az univerzumban is megtalálható, úgy benned is. Figyelj mindig oda, hogy tiszta energia vegyen körül. Ha bárkivel kapcsolatba lépsz, beszélsz, találkozol, utána tisztítsd le magad energetikailag. Kérheted hozzá Mihály arkangyal segítségét is, mert sok olyan enetitás van, amit te nem látsz, de a csakráidra rátapadhatnak, és így energiát szívhatnak el tőled. Mindig figyelj oda a védelemre és a tisztításra.
Pozitív megerősítések hozzá: Úgy áramlik keresztül rajtam az energia, akárcsak a víz. Megtisztítom és harmonizálom csakráimat. Köszönöm. 
Csakrák: Összes csakra, a gyökércsakrától a koronacsakráig
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: vörös jáspis, citrin, kalcedon, fuchsit, akvamarin, lapis lazuli, ametiszt
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 10000Ft


(Eredeti elkészült méret: 3840×2400)
Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb