Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

Csakraharmonizálás ~ mandala

Ez a mandala az összes csakrát harmonizálja a gyökércsakrától a koronacsakráig. Úgy áramlik keresztül a testeden az energia, akárcsak a víz. Feltölti, megtisztítja és harmonizálja csakráidat. Segít összekapcsolni és összehangolni az anyagi világot és a felsőbb világokat. Egyensúlyt hoz életünkbe. Segít, hogy megérthessük az univerzum törvényeit. Különösen a felsőbb csakrákra (szívcsakrától a koronacsakráig) van erősebb hatása. Nagyon jól támogatja a kommunikációt, az intuciókat, és a vizualizálást. 
Az isteni egyensúly ott van mindenben. Ahogy az univerzumban is megtalálható, úgy benned is. Figyelj mindig oda, hogy tiszta energia vegyen körül. Ha bárkivel kapcsolatba lépsz, beszélsz, találkozol, utána tisztítsd le magad energetikailag. Kérheted hozzá Mihály arkangyal segítségét is, mert sok olyan enetitás van, amit te nem látsz, de a csakráidra rátapadhatnak, és így energiát szívhatnak el tőled. Mindig figyelj oda a védelemre és a tisztításra.
Pozitív megerősítések hozzá: Úgy áramlik keresztül rajtam az energia, akárcsak a víz. Megtisztítom és harmonizálom csakráimat. Köszönöm. 
Csakrák: Összes csakra, a gyökércsakrától a koronacsakráig
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: vörös jáspis, citrin, kalcedon, fuchsit, akvamarin, lapis lazuli, ametiszt
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 5000Ft (+ szállítási költség!)


(Eredeti elkészült méret: 3840×2400)
Rendelésedet itt adhatod le. Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel:


You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.