Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

Azrael arkangyal segítsége ~ mandala

0
Ez a mandala Azrael arkangyallal együtt készült. Megnyugvást sugároz, segít feldolgozni a gyászt, segít elengedni elhunyt szeretteinket, energiával tölt fel – Metatron arkangyal által – ezen pillanatokban. Emellett emlékeztet a mandala minket arra, hogy minden döntésünk és választásunk kihat az életünkre. Egyensúlyra tanít a “múlt” és a “jövő” között, a fizikai és a szellemi világ között. Emlékeztet rá, hogy a “múlt” mindig kapcsolatban áll a “jövővel”. A mandala egyik szimbóluma pedig jelzi, hogy nem minden az, aminek látszik, ahogy maga a halál sem az, aminek látszik… A halál nem valaminek a vége, hanem valaminek a kezdete… A lélek szabadságának a kezdete.
 Üzenetéhez tartozik az is, hogy élned kell és haladnod tovább az úton. Gondold át a lépéseidet és azt, hogy kikre leszel hatással vele.
Mandala meditáció hozzá: Fogalmazd meg kérésed, problémád (gondolatilag – de ha hangosan kimondod az se baj). Nézd pár percig a mandalát, hangolódj rá, érezd ahogy átjárja a tested az energiája. Adj hálát és köszönd meg a segítséget.

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 5000Ft (+ szállítási költség!)

Eredeti elkészült méret: (676×729)

Rendelésedet itt adhatod le. Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Leave A Reply

Your email address will not be published.