Élet Virág mandalákTeremtés/Vonzás

Az Univerzum Fénye ~ mandala

Ez a mandala az univerzum csodálatos színeit és kódjait hozza el. Kapcsolódik és aktiválja a torok-homlok és koronacsakrát. Segít a teremtésben és a vonzásban, segít harmóniába kerülni, növeli az intuíciót, kreativitást. Megerősít bennünket hitünkben. Összekapcsol a végtelen isteni szeretettel. Megtanít arra, hogy az univerzumban minden tökéletesnek van alkotva, ahogy te magad is. Legyél hálás az univerzumnak teremtésedért, csodálatos egyéniségedért, ami által Isten megtapasztalhatja önmagát.
Maradjanak mindig gondolataid és érzéseid pozitívak, hiszen csak így érheted el céljaidat és álmaidat és teremtheted meg, amit szeretnél. Nyílj meg a végtelen lehetőségek előtt, amit az univerzum nyújt számodra!
Pozitív megerősítés hozzá: Megnyílok a végtelen lehetőségek előtt, amit az univerzum nyújt számomra!
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: ametiszt, hegyikristály, galaxit, opál, csaroit, kvarc, fluorit
Készítette és írta/Artist: ©Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ár: 10000 Ft


(Eredeti elkészült méret: 1815×1200)
Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

"Ezt is ajánljuk"
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb