Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

Az Univerzum Egysége ~ mandala

Ez a mandala az univerzum egységét szimbolizálja. Ráhangol az elfogadás, a szeretet, az egység frekvenciáira. Megtanít, hogy minden tudás benned van. Semmit sem “kell” megtanulnod, csupán előhívnod. A természetes állapotod maga a Szeretet. Ha a szeretetre hangolódsz, és megköszönöd az univerzumnak – Istennek – mindazt, amivel rendelkezel, megnyílnak a kapuk előtted olyan dolgokra, ami után a legjobban vágysz. Életed a megfelelő irányba kezd el haladni. De ehhez az kell, hogy elhagyd a “rossz” programozásokat  – saját magad önostorozását, a negatív híreket, a stresszt, stb. Mindannyian egyek vagyunk és mindenki hat mindenkire. Egyéniségek vagyunk mindannyian ebben a világban, de közben mégis összekapcsol minket a láthatatlan energia, erő, ami maga a Forrás. Mindannyian Fények vagyunk, akik a szeretet különböző aspektusait tapasztaljuk a választásaink szerint. Legyen életed örömteli, és sugározd a boldogságot a többi embertársad felé, és a világba.
Pozitív megerősítés hozzá: Köszönöm az univerzumnak (Teremtő/Forrás/Isten) mindazt, amit kaptam. Tudom, hogy minden rendben, és hogy isteni útmutatásokban részesülök.
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: arany kalcit, ametiszt, hegyikristály, tűzachát
Készítette és írta/Artist: ©Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 5000Ft (+ szállítási költség!)


(Eredeti elkészült méret: 1920×1080)
Rendelésedet itt adhatod le. Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.