Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

Az univerzum bősége

0

Ez a mandala az univerzum csodás ajándékát szimbolizálja. Az univerzum csodás hely, mely megajándékoz minden pillanatban bőséggel és csodás dolgokkal. Mindennel, amire csak vágysz. A teremtés eszköze pedig te magad vagy ehhez. Az univerzum csakis a te kívánságodat teljesíti – legyen az jó vagy rossz. Ezért mindig figyelj gondolataidra és arra, hogy mit mondasz önmagadnak, vagy másoknak. A mandala megtanít, hogy a bőség univerzumában élsz. Eléhetsz bármit! Az univerzumi törvények mindenkire kivétel nélkül hatnak. Csak te magad szabsz határt önmagadnak, és csakis te magad teremted meg a jelened történéseit. A mandala mindig eszedbejuttatja, hogy csakis a pozitívra koncentrálj, boldogság, öröm legyen életedben és minden pillanatodban. Vonzd hát be a szerencsédet, a szerelmet, a bőséget, vagy amit csak szeretnél. Az univerzum nem ismer határokat!
Pozitív megerősítések hozzá: A bőség univerzumában élek és mindent megkapok, amit szeretnék, és amire szükségem van. Köszönöm! 
Csakrák: gyökércsakra, szívcsakra, koronacsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: asztrofilit, achát, napkő, goldfluss, citrin
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 5000Ft (+ szállítási költség!)


(Eredeti elkészült méret: 2880×1800)
Rendelésedet itt adhatod le. Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel:


Leave A Reply

Your email address will not be published.