EgységGalaktikus kapcsolatokSzeretet/Fény

Az univerzum bölcsője ~ mandala

Ez a mandala az univerzum egységét szimbolizálja. Átadja a csillagokból, bolygókból – és azok “megtestesüléseiből” – áradó szeretetet, illetve galaktikus csillag testvéreink szeretetét. Megtanít arra, hogy minden hatással van mindenre és mindenkire, és összeköttetésben áll egymással. A lelkek, a bolygók, a dimenziók, az alternatív-párhuzamos világok… Minden síkon, térben, időben.
Az univerzum végtelenjében te magad is egy fénypont vagy, ami csodálatosan ragyog. Nézz fel az égre és lásd meg magad körül az univerzum egységét!
A mandala erős hatással van a 3.szemre, és a torokcsakrára, erősíti bennünk az egységtudatot, segíti a galaktikus kapcsolatokat.
Pozitív megerősítés hozzá: Tudom, hogy minden és mindenki hatással van egymásra!
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: iolit, lapis lazuli, cavansit
Készítette és írta/Artist: ©Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ár: 10000 Ft


(Eredeti elkészült méret: 3240×1800)
Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb