Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

Az igazság varázsa mandala ásványkarkötő (hematit/aqua aura/szodalit)

0

Az igazság varázsa mandala karkötő (hematit/aqua aura/szodalit)

Ez a karkötő elősegíti a megérzéseket, serkenti a tobozmirigyet, harmadik szemet, intuíciókat. Igazságszeretetre nevel, illetve kimondatja másokkal is az igazságot, ha a közelünkben vannak. Lehetővé teszi, hogy kiálljunk magunkért. Megvéd az elektroszmogtól, blokkolja a sugárzást. Harmóniát biztosít. 
Gyógyító hatása: A teljes finomenergetikai rendszerünket tisztítja, harmonizálja. Az aura sérüléseit, ahol energiavesztés történik, helyreállítja és feltölti kristályos fénnyel. Segít az olyan keringési problémákon, mint amilyen a Reynaud–kór, és a vér betegségein, például a vérszegénységen. Fokozza a vesék vértisztító hatékonyságát, regenerálja a szövetet. Serkenti a vas felszívódását és a vörösvérsejtek képződését. Jótékonyan hat a lábgörcsre, az aggodalmaskodásra és az álmatlanságra; közreműködik a gerinc kiegyenlítésben és a törések gyógyításában. Egyensúlyban tartja az anyagcserét, egyaránt megszünteti a kalciumtöbbletet és a hiányt is, tisztítja a nyirokrendszert és a szerveket, serkenti az immunrendszert. Jótékonyan hat a sugárzás okozta sérülésekre és az álmatlanságra. Gyógyítja a torkot, a hangszálakat és a gégeét; hasznos a rekedtségre és az emésztési rendellenességekre. Csökkenti a lázat, a vérnyomást, és serkenti a folyadékfelszívódást a szervezetben.

Milyen kristályokat tartalmaz? 
Szodalit: Intuíció, harmadik szem, tobozmirigy, megérzések elősegítése, igazság
Hematit (arany): földelés, védelem, harmónia, akaraterő, megbízhatóság
Aura Aqua Kvarc: Tisztítja az aurát, eloszlatja a stresszt, élénkíti a csakrákat, eltávolítja a negatívitást, elősegíti az önkifejezést, elmélyíti a spirituális ráhangolódást és kommunikációt, védelmet nyújt. Más kristályokkal együtt használva erősíti gyógyító tulajdonságait.
Elérhető: 2 db
Ár: 5550 Ft 
Méret: 21 cm (egyedi méretre is kérheted!)

Rendelésedet itt adhatod le. Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: Leave A Reply

Your email address will not be published.