Angyalmandala ásványékszerekNyers angyali ásványok, kristályok

Arany csillogás – Nyers citrin (Brazíliai)

Arany csillogás - Nyers citrin (Brazíliai)Gyönyörű brazíliai nyers citrin ásvány! Ahogy a természet megalkotta! 
A citrin hatékonyan tisztít és regenerál. A Nap erejét hordozza ez a rendkívül jótékony hatású kő. Meleget és energiát ad, nagyon kreatív. Elnyeli, átalakítja, szétszórja és a földeli a negatív energiát, ezért fokozottan védi a környezetet. Az élet minden szintjén energiával tölt fel. Mivel az aurát védelmezi, hatékony jelzőrendszerként használható, hogy képesek legyünk megvédeni magunkat.
Egyéb hatása:
– Tisztítja a csakrákat, különösen a napfonat– és a köldökcsakrát.
– Aktiválja a koronacsakrát, és utat enged a megérzésnek.
– A citrin tisztítja, egyensúlyba hozza a finomtesteket, és összehangolja azokat a fizikaival.
– A gazdagságot hozó kristályok közé tartozik. Ez a dinamikus kő vonzza a gazdagságot és a gyarapodást, sikert és mindent, ami jó.
– Boldog, nagylekű kristály.
– Megvan ahhoz az ereje, hogy örömben részesítse mindazokat, akik fogékonyak erre az érzésre.
– Lebontja: Bánat, negativitás, nézeteltések 
– Növeli: önérzet, önbizalom, egyéniség, eltökéltség, kreativitás, önkifejezés
– Ösztönzi a pozitív beállítottság fejlődését és az optimista előretekintést; így lehetővé teszi, hogy haladjunk előre az áramlással, ne pedig a múlton rágódjunk.
– Ez a kristály elősegíti az új tapasztalatok élvezetét, és a legjobb megoldás megtalálásáig támogatást nyújt az összes lehetséges út feltérképezéséhez.
– A citrin növeli a figyelemösszpontosítást, és az elme újjászületik tőle.
– Kitűnő a depresszió, a félelmek és a fóbiák legyőzéséhez.
– Erősíti a belső nyugalmat.
– Segít az információk feldolgozásában, a helyzetek elemzésében, és a pozitív irányba terelni ezeket.
– Tudatára ébreszt a magasabb rendű tudatnak.
– A citrin fokozza az életörömöt.
– Megszünteti: negatív jellemvonásokat, félelmeket, legmélyebb szinten található érzéseket, flelőségettől való félelem, harag. 
– Energiával tölt fel és megerősíti a fizikai testet. Hasznos azoknak az embereknek, akik különösen érzékenyek a környezeti és más külső hatásokra.
Gyógyhatása: A citrin kiváló az energiával való feltöltéshez és újra töltéshez. Fokozottan jótékony hatású krónikusfáradtság szindróma esetén, és visszafordítja az elváltozással járó betegségeket. A citrin serkenti az emésztést, a lép és a hasnyálmirigyet. Megszünteti a vesék és az epe fertőzéseit, gyógyítja a szemproblémákat, serkenti a vér áramlását, méregteleníti a vért, aktiválja a csecsemő– és egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet. Melegítő hatása van és erősíti az idegeket. A citrin mint eloszlató enyhülést hoz a székrekedésre. 

Tulajdonságok (méretek):
Ásvány típusa: nyers citrin
Méret: 5×4,7 cm
Ár: 7000 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Sandal

    Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

    Kapcsolódó cikkek

    'Fel a tetejéhez' gomb