Angyalmandala ásvány karkötőkAngyalmandala ásványékszerekPink/MagentaSzínterápiás gyógyító karkötők

Angyali boldogság angyalmandala ásvány karkötő

Angyali boldogság angyalmandala ásvány karkötőIsteni szeretet, szolgálat és gyógyítás. A színterápiában a magenta szín a védelmezők védője, a gyógyítók gyógyítója. Segít összpontosítani, hogy megtaláljuk az élet értelmét. A részletekre való odafigyelésre, pontosságra késztet minket; motivál a tanulmányok elkezdésére, alkotó feladatok vállalására. Aki szereti ezt a színt, tele van életerővel, izgalommal, tettvággyal; képes az együttérző, áldozatos szerelemre. Boldogtalanság, búskomorság ellenszere.
Főleg olyanoknak ajánlott a viselése, akik türelmetlenek, egoisták és túlzottan érzelmesek valamely kötődés hiányából fakadóan.

Tulajdonságok (méretek):
Méret: Egyéni méretre
Állíthatóság: Nincs (rugalmas)
Szélessége: 8 mm
Típus: Festett jade utánzat
Készleten: 0 db 
Ár: 3990 Ft
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Sandal

    Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

    Kapcsolódó cikkek

    'Fel a tetejéhez' gomb