ElemekÉlet Virág mandalákTeremtés/VonzásVíz

A víz virága ~ mandala

Ez a mandala a víz elemhez kötődik elsősorban. Élet Virág formájával segít manifesztálni teremtéseinket, feltölt energiával, segít megnyílni mások előtt, erősíti a kommunikációs képességeket. A víz összekapcsolt mindent. Homokvárat sem tudsz építeni csupán csak a homokból, szükséged van vízre, hogy alkotásod teljes legyen. Fizikai testedhez is szükséged van lelked energiájára, és ezt az energiát a víz adja. Tested 70%-a vízből áll, és ez irányítja életfolyamataidat, és tested minden rezdülését. Legyetek ti a folyó, és érezzétek mindig, hogy merre haladtok. A szeretet végtelen hatalma bennetek él.
Pozitív megerősítés hozzá: Érzem, merre kell haladnom utamon!
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: türkiz, perui amazonit, akvamarin
Készítette és írta/Artist: ©Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ár: 10000 Ft

(Eredeti elkészült méret: 1126×1106)
Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb