AngyalmandalákDigitális mandalákEgyensúlyFérfi/Női egyensúlyHarmónia/NyugalomPolaritások

A Vénusz Tükrének Fénye ~ mandala

A női és férfi aspektusok kiegyensúlyozásához nyújt segítséget ez a mandala, valamint egyensúlyba hozza az érzelmeidet. A világmindenséget és lét összes valóságát képviseli. Az ősi lemúriaiak és atlantisziak – otthonukra emlékeztető – jelképe is megtalálható benne (ankh), ami az isteni szeretet és az örök EGYség egyik kódja.Vénusz Tükrének hívják, és több, mint pusztán az örök élet jelképe. Magában hordozza a kozmosz üzenetét. A felső része a női aspektust jelképezi, míg az alsó része a férfit. A benne található L alakok pedig a Életet,Törvényt (univerzális szinten), Fényt és Szeretetet. Az eredeti szimbólum az EGYség jelképe is egyben – ami később a földi idő múlásával feledésbe merült.

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 10000Ft 

(Eredeti elkészült méret: 754×801)

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb