Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

A védelem energiája mandala ásványkarkötő (ónix,matt ónix,macskaszem-hamza kézzel)

0

A védelem energiája mandala ásványkarkötő (ónix/matt ónix/macskaszem)

A védelem energiája karkötőt úgy alkottam meg, hogy védjen a negatív entitásokkal és átkokkal, illetve az ártó szellemekkel szemben.
 
Az ónix erőt ad. Véd a negatív entitásokkal és átkokkal szemben! Támogatást biztosít nehéz vagy zavaros körülmények között, valamint óriási fizikai vagy szellemi stressz időszakában. Középpontba hozza az energiákat, és összehangolja a magasabb rendű hatalommal, elérhetővé teszi a magasabb rendű útmutatást; olyan a hatása, mintha a teljességgel állnánk kapcsolatban. Az ónix előrevisz az időben, bepillantást enged a jövőbe; s az egyéniséget erősítő képességével lehetővé teszi, hogy a saját sorsunkat magunk alakítsuk. Fokozza az életerőt, a következetességet és a kitartást. Segíti az inkarnációra szóló leckék megtanulását; magabiztosságot ad, és a környezetünkben történtek nem keltenek bennünk szorongást. Az ónix titoktartó; támogat abban, hogy ne fecsegjünk ki a terveinket. Azt tartják róla, hogy megőrzi mindannak az emlékét, ami a viselőjével történt. Használható pszichometriára is, mert sok mindent elárul azoknak, akik érzékenyek a rezgéseire.
A macskaszem erősíti a motivációt és segít leküzdeni a negatív gondolatokat. Meg véd az átkok és rossz kívánságok ellen. Támogatja a pozitív hozzáállást, segíti a pozitív önértékelést. Felfedezni segít magunkban a természetes önbizalmat. Erősíti az intuíció képességet, védi az aurát, boldogságot, szerencsét és nyugalmat hoz a tulajdonosának. Derűt, boldogságot ad,védelmet nyújt, segít könnyebben kezelni a félelmeinket. Segíti a logikus gondolkodást. Rendkívüli harmóniát és önbizalmat képes adni viselőjének.
A Hamza (Fatima keze) az ősi szimbólumok egyike a világon. A nazar gyöngyhöz hasonlóan a jobb kéz szimbólum – amit Fatima kezének is hívnak (vagy Hamza kezének) – egy amulett, ami az ártó és negatív erők, illetve ártó szellemek ellen véd és a mezopotámiai civilizáció óta használatos. Úgy hiszik: hatalmat, áldást és szerencsét hoz. 

Gyógyhatása: Az ónix jótékonyan hat a fogakra, a csontokra, a csontvelőre, a vérrel összefüggő rendellenességekre és a lábakra. A macskaszem segíti a szervezet önálló méregtelenítési folyamatát. Jó lehet a szem betegségeinek kezelésére, fokozza a sötétben való tájékozódást.
Méret: 21 cm (méretre is állítom kérésre!)
Elérhető jelenleg: 2 db

Ár: 3990 Ft
Angyali szeretettel: 
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le. Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.