BolygókSpirituális alkotásokSpirituális festményekUniverzumi alkotások

A univerzum peremén ~ spirituális (univerzum) festmény (30 cm)

A univerzum peremén ~ spirituális (univerzum) festmény (30 cm)A univerzum peremén ~ spirituális (univerzum) festmény (30 cm) – vászonon, angyali energiákkal feltöltve! 
Energiái segítenek még többet kihozni magadból. Segítik az intuíciót, a kreativitást. Segíti a tudatos álmodást, és visszaemlékezni az álmokra. Tudatosítja és erősíti azt az érzést, hogy sose vagy egyedül, mert az univerzum csodálatos és rengeteg élményt tartogat mindenki számára.
Ha úgy érzed valamelyikre szükséged van az életedben, megfogott a kép, vagy valamelyik szerettednek vásárolnád ajándékba, akkor várom rendelésedet szeretettel! 
/A festmény lakkozva is van!/
Egyedi kézzel festett, kézműves termék!
Ár: 30 000 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb