Egyedi, kézzel festett mandalákSpirituális alkotásokSpirituális festmények

A Tudatosság gyöngyei mandala ~ festmény (18 cm)

A tudatosság gyöngyei mandala ~ festmény (18 cm)A tudatosság gyöngyei mandala ~ festmény (18 cm)A TUDATOSSÁG GYÖNGYEI! 18cm-es, egyedi, kézzel készült és fára festett, domborműves koronacsakra alkotás. 1 DB készült csak belőle! Támogatja a spirituális fejlődést, inspirációt ad számodra. Segít, hogy magasabb szintről tekints az életre és annak velejáróira.
Lebontja: céltalanság, az élet értelmetlenségének érzése, halálfélelem, állandó kimerültség, hezitálás, bizonytalanság, felszínesség, kicsinyesség.
Ha úgy érzed szükséged van rá, és megérintett a mandala energiája, akkor írj a Rendeléshez!
Ár: 17 500 Ft
Angyali szeretettel: 
Sandal
Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


   

  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb