Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

A tudás örvénye ~ mandala

Ez a mandala a tudást szimbolizálja. A koronacsakrához kapcsolódik. Minden tudás bennünk van, mert sosem tudunk semmit teljesen elfelejteni, még ha ránk is ereszkedik a feledés fátyla leszületésünk után. Az összes tapasztalatunk és az összes érzésünk az inkarnációnk során bennünk élnek. Rendelkezünk vele most, ebben a pillanatban is. Csakis te döntöd el, hogy mennyire akarod ezeket figyelmenkívül hagyni, vagy elfeledni. Elfeledni azt, aki voltál, elfeledni azt, amiket tapasztaltál az elmúlt inkarnációid során. A mandala segít, hogy feltörjenek belőled az emlékek, visszaemlékezz egyes eseményekre, részletekre, egyes leszületéseid során. Az univerzum és Isten számára nyitott könyv vagy. Csupán te választottad azt, hogy elfeledkezel arról, hogy ki vagy és ki voltál, mert így sokkal jobban tudsz összpontosítani arra, és sokkal jobban megtudod élni azt, aki most vagy. 
Pozitív megerősítések hozzá: Köszönöm, hogy megtudhatom ki voltam előző életeimben. Köszönöm az univerzumnak, köszönöm Istennek. 
Csakrák: koronacsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: ametiszt, variszcit, szerpentin, barna jáspis, howlit, gránát, türkiz, merlinit, kék opál
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 5000Ft (+ szállítási költség!)

(Eredeti elkészült méret: 1280×960)

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 5000Ft (+ szállítási költség!)

Rendelésedet itt adhatod le. Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel:


You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.