Belső gyermekDigitális mandalákFejlődésGyógyító és segítő AngyalmandalákHarmónia/NyugalomLelki béke/HarmóniaTeremtés/VonzásTeremtés/Vonzás mandalákTisztaság

A tisztaság gyöngyei – mandala

Ez a mandala a tökéletességet szimbolizálja. Elsősorban a teremtést és a bevonzást segíti. A tökéletesség pedig nem más, mint ahogy Isten lát téged. Tökéletes teremtményként teremtett, mint ahogy minden élőlényt. Tisztaságot és ártatlanságot ültetett beléd. Ez az, amihez újra vissza kell térned. Belső gyermeked tudja, és rendelkezik vele. Csupán elő kell hívnod magadból és a negatív emberi tényezőket elhagyni. A mandala segít, hogy újra megtaláld önmagadban a tisztaságot, ártatlanságot, a belső bölcsesség útját. Segít elérni a test-lélek-szellem összhangját, a belső békét. 
Pozitív megerősítések hozzá: Újra megtalálom önmagamban a tisztaságot és az ártatlanságot belső gyermekem segítségével. Köszönöm. 
Csakrák: lélekcsillag csakra, szívcsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: holdkő, gyöngy, hegyikristály, howlit
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 10000Ft 


(Eredeti elkészült méret: 2017×2008)
Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb