Gyönyörű egyéni mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel...

A tisztaság gyöngyei

0 162

Ez a mandala a tökéletességet szimbolizálja. Elsősorban a teremtést és a bevonzást segíti. A tökéletesség pedig nem más, mint ahogy Isten lát téged. Tökéletes teremtményként teremtett, mint ahogy minden élőlényt. Tisztaságot és ártatlanságot ültetett beléd. Ez az, amihez újra vissza kell térned. Belső gyermeked tudja, és rendelkezik vele. Csupán elő kell hívnod magadból és a negatív emberi tényezőket elhagyni. A mandala segít, hogy újra megtaláld önmagadban a tisztaságot, ártatlanságot, a belső bölcsesség útját. Segít elérni a test-lélek-szellem összhangját, a belső békét. 
Pozitív megerősítések hozzá: Újra megtalálom önmagamban a tisztaságot és az ártatlanságot belső gyermekem segítségével. Köszönöm. 
Csakrák: lélekcsillag csakra, szívcsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: holdkő, gyöngy, hegyikristály, howlit
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu


(Eredeti elkészült méret: 2017×2008)
(További kérdésekért fordulj hozzám bizalommal)


Az oldalon található képek/mandalák/írások CSAK a forrás/szerző mindenkori megjelölésével használhatók. A képek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók,pénzért nem adhatók el! A képeket NE vágd szét,ne feliratozd le sajátként,ne szerkeszd át! 

Leave A Reply

Your email address will not be published.