Egyedi, kézzel festett mandalák

A természet szíve ~ mandala festmény (30 cm)

A természet szíve ~ mandala festmény 30 cmA természet szíve ~ mandala festmény 30 cm-2A természet szíve egy mandala festmény (vászon), angyali és tündér energiákkal feltöltve! Ez a mandala kapcsolódik a természethez és az elementálokhoz (főleg a tündérekhez). Megnyitja a szíved a szeretet, az elfogadás felé. Összekapcsol a természettel, Gaiaval. Tündér energiái és kódjai segítségével megértheted, hogy minden mi körülötted történik, csakis érted van. Megérted az ok-okozati összefüggéseket. A helységbe, ahova kerül, oda pedig vidámságot, jókedvet, örömöt visz. 
Egyedi készítésű, kézműves termék!
Méret: 30 cm
Ár: 29 990 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb