Angyalmandala ásvány medálokAngyalmandala ásványékszerek

A természet ereje – mohaachát medál

A természet ereje - mohaachát medálEz a stabilizáló kő erősen kapcsolódik a természethez. Felfrissíti a lelket, és képessé tesz minket arra, hogy mindenben meglássuk a szépet. Hasznos segítség az időjárás-változás és a környezetszennyezés kiváltotta érzékenység csökkentésében. Rendkívül előnyös mindenkinek aki a mezőgazdaságban dolgozik, vagy bármilyen kapcsolatban áll a növényekkel.
Lelki gyógyhatásai közül a legkiemelkedőbb a segítségnyújtása félelmeink leküzdéséhez. 
A mohaachát a születést, enyhíti a fájdalmat, és komplikációmentes szülést biztosít. Terhesség esetén, segít a hányinger leküzdésében és segíti a baba növekedését. Az új dolgok kezdetének a köve, megszabadít a blokkoktól vagy a spirituális bilincsekből. 
A gazdagság köve, vonzza a bőséget.
Ez a kristály kettős feladatnak tesz eleget: a racionális emberek figyelmét irányítja a megérzéseikre, és fordítva, az intuitív embereket hozzásegíti, hogy a gyakorlati világban is feltalálják magukat. Növeli az önbizalmat és erősíti a pozitív jellemvonásokat. Felszabadítja a félelmet és a mélyen gyökerező stresszt.
A mohaachát bélrendszeri problémák fellépésekor kitűnő kiegészítő terápia lehet, szabályozza az emésztést, segíti a bélflóra helyreállítását. Az immunrendszerre gyakorolt pozitív hatása révén ellenállóbbá tesz a fertőzésekkel szemben.
Az arab kutúra szerint a mohaachát rendelkezik avval a tulajdonsággal, hogy viselője meg tudja különböztetni az igaz és a hamis barátokat.

Mérete: 4 cm x 2 cm széles
Ár: 4000 Ft
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb