Egyedi, kézzel festett mandalák

A Teremtés teljessége ~ angyalmandala festmény (40 cm)

A Teremtés teljessége ~ angyalmandala festmény (40 cm)A Teremtés teljessége egy kézzel készült festett mandala ~ vászonon. A legmagasabb tudati szintet szimbolizálja. Segít megnyitni a koronacsakrát, segít tudatosabban szemlélni az életet, és kiteljesedni. Leginkább azoknak ajánlott a lakásba, akik életében céltalanság van, az élet értelmetlenségének érzése, halálfélelem, állandó kimerültség, hezitálás, bizonytalanság, felszínesség, kicsinyesség. Az angyali energiák által segít ezeket leküzdeni, lebontani. Valamint azoknak ajánlott, akik szeretnék életükben a bölcsességet, az isteni energiákat behívni, elcsendesülni, és újra ráhangolódni az univerzális isteni energiákra.
Vászon festmény – lakkozva! / Méret: 40 cm
Egyedi kézzel festett, kézműves termék!
Ár: 50000 Ft
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Sandal

    Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

    Kapcsolódó cikkek

    'Fel a tetejéhez' gomb