Digitális mandalákÉlet Virág mandalákGyógyító és segítő AngyalmandalákSzakrális mandalákTeremtés/VonzásTeremtés/Vonzás mandalák

A Teremtés Fénye ~ mandala

A Teremtő Fénye benned ragyog. Lásd meg ÖnMAGadban a csodát. Használd teremtő képességed gondolataid által. Ez a mandala felüdülést hoz számodra, segíti teremtéseid és azok manifesztálódását.
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 10000Ft

 (Eredeti elkészült méret: 877×823)

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

3 hozzászólás

  1. Hogyan lehetne minél nagyobb felbontású képként (, hogy háttérkép lehessen) hozzá férni?

    1. A mandalák/képek “bemutató” darabnak lettek felrakva a később esedékes rendelésekhez. Így jelenleg csak ilyen formában lehet őket megnézni illetve megosztani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb