Angyalmandala ásvány karkötőkAngyalmandala ásványékszerek

A tenger csodái mandala ásványkarkötő (merlinit/kék achát)

A tenger csodái mandala ásványkarkötő (merlinit/kék achát)

A Tenger csodáit úgy alkottam meg, hogy visszaadja a tenger és a homok gyönyörű színeit, és harmóniáit. 
A tengeri csillag szimbólum, egy csillagszerűen felépülő, tüskés osztályt képez ötágú szimmetriával. Apró csillók, tövisek borítják, melyek kifejezett védelmet biztosítanak. A tengeri csillag a csillagok ismeretét képviseli. Szűz Máriát, Íziszt, Stella Marist, a tenger csillagát testesíti meg.  A tengeri csillag a tiszta, kiolthatatlan szerelmet jelképezi, és biztonságos utat mutat a háborgó tengeren. Megváltást hoz a világ veszélyes vizein. Keresd az összeköttetést csillagotthonoddal, szellemed igazi lakhelyével. A tengeri csillag elvisz oda.
A merlinit mágikus kő, amely egyaránt őrzi a sámánok, az alkimisták, a varázsló papok és más mágusok együttes tudásának lenyomatát. Kettős színe egyesíti a spirituális és a földi rezgéseket, valamint elérhetővé teszi a spirituális ás a sámáni birodalmakat. Támogatja a sámáni tevékenységet vagy a varázslói szertartást. Segíti az Akasa Krónikákban őrzött információk megértését, asztrális utazásra késztet az előző vagy a majdani életekbe, hogy betekinthessünk abba, milyen élet vár is ránk a jövőben. A merlinit varázslatot hoz az életünkbe.
Gyógyhatása: a merlinitet használjuk az előző életek gyógyítására, míg a mostaniban harmóniát teremt. Egyensúlyba hozza a jin és jang, valamint a férfi– és nő energiákat, a tudat és a tudatalattit, az intellektust és az intuíciót.
Az achát stabilizálja az aurát, elnyeli és átalakítja a negatív energiát.  Kiváló stresszoldó, erősíti az idegeket, lelki feszültséget csökkenti, javítja a kitartást, belső nyugalmat és biztonságérzetet ad. Védelmet nyújt a külső negatív befolyásokkal szemben. A tüdőt támogatja, erősíti, segíti a dohányzásról való leszokást, ha éppen ez a szándékod. A sejteket gyorsan regenerálja. Kimerültség esetén segít, hogy gyorsabban erőre kapjunk. Immunrendszerre kiválóan hat. Fokozza az agy tevékenységet, a tanulás és a dolgok megjegyzése könnyebben megy.

Tulajdonságok (méretek):
Méret: Egyéni méretre
Állítható: Nem (rugalmas)
Szélessége: 8 mm
Ásvány típusa: kék achát, merlinit/dendrites achát
Készleten: 0 db
Ár: 5550Ft

A medál rozsdamentes fémből készült! (a többi szerelék nem fémmentes, de kérhető azzal, vagy anélkül is!)

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb