Angyalmandala ásvány kulcstartókAngyalmandala ásványékszerek

A születés varázsa kristály -ásvány kulcstartó (rózsakvarc/hegykristály)

A születés varázsa kristály -ásvány kulcstartó (rózsakvarc)

A születés varázsa kulcstartót rózsakvarcból és hegyikristályból készítettem. Kimondottan babaváró energiákkal. A rózsakvarc erőteljes feltétel nélküli szeretet energiái és a hegyikristály ereje segítenek hozzá, hogy életedben megtörténjen az a csoda, amire vártál. Egy új élet születése, egy új tapasztalat, egy új varázs. Ha még nincs gyereked, de szeretnél, akkor azért, ha már várod a nagy napot, akkor pedig azért érdemes magadnál tartanod ezt a kis szeretet kabalát. A kristályok mindenképp kifejtik jótékony hatásukat életedre. 
Készleten: 1 db
Ár: 2590 Ft
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


   

  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb