Angyalmandala ásvány kulcstartókAngyalmandala ásványékszerek

A Szerelem jegyében PÁROS kristály -ásvány kulcstartó

A Szerelem jegyében - páros kristály -ásvány kulcstartó

A Szerelem jegyében kulcstartókat úgy alkottam meg, hogy egymáshoz tartoznak, akárcsak a szerelmesek. A férfi kulcstartón rózsakvarc, hegyikristály és (ritka!) dumortierit van. A nőin rózsakvarc, hegyikristály és korall. 
Hatásaik: 
Rózsakvarc: Feltétel nélküli szeretet, szerelem, kapcsolatok javítása, érzelmek kimutatása
Hegyikristály: A leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály a Földön. Elnyeli, tárolja, felszabadítja és szabályozza az energiát, valamint kitűnő a blokkjai eltávolítására is. 
Korall: A korall az öt szent kő egyike a tibeti és az indiai kultúrában: az életerő szimbóluma. Energiával tölti fel a szervezetet és segíti a vérképzést. Szilárdságot kölcsönöz, ugyanakkor rugalmasságot is ad. Segít haladni az életutunkon. Ősidők óta erős védőkő. Az anyaságot szimbolizálja. Növeli a szexuális vágyat és megkönnyíti a szülést. 
Dumortierit: (drágakő) stabilizálja az ingatag kapcsolatokat, és vonzza a lelki társunkat, -bár a folyamat során talán nehéz leckéket is kapunk. A dumortierit segít felfedezni az értékeket minden emberben, és az okot, amiért érdemes közelednünk hozzájuk. Felfedi, hogy miért is tanulunk nehézségek és kihívások által, valamint segít köszönetet mondanunk másoknak a karmikus tanulási folyamatban betöltött szerepükért. A kényszeres viselkedésminták felszámolására késztet. Segít könnyebben venni az életet, enyhíti a félelmeket, a depressziót, az idegességet és a stresszt.
Készleten: 1 db
Ár: 6000 Ft
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


   

  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb