Gyönyörű egyéni mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel...

A szerelem gyöngyei

0 121

Ez a mandala a szerelemhez kapcsolódik. Erősíti a meglévő párkapcsolatokat, illetve segít rátalálni a megfelelő párunkra, ha egyedül vagyunk. Aktiválja a szívcsakránkat, erősíti szívünkben az összetartozás érzését, a feltétel nélküli szeretetet, az odaadást, a hűséget. Segít a lelki fejlődésünkben, lelki tisztaságunk megőrzésében. Tudatosítja és oldja a feldolgozatlan konfliktusokat, traumákat, régi fájdalmakat. Támogat minket szellemi kimerültség esetén, egyensúlyt teremt, segít igazodni az életben zajló változásokhoz, megelőzi a kiégést. Segítségével igazodhatunk a természet évszakainak a változásaihoz.
Isten téged is boldogságra teremtett. Légy hát boldog. Akár már ebben a pillanatban is érezd át a boldogság örömteli érzését, pillanatait. Csak mosolyogj hozzá, és áraszd szívedből a fényt és a szeretetet. Ezáltal, hogy boldog vagy, azt is bevonzod az életedbe, akire vágysz.  
Pozitív megerősítések hozzá: Boldog vagyok, és ezáltal az univerzum elküldi számomra a megfelelő személyt.
Csakrák: szívcsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: rózsakvarc, manganokalcit, morganit, thulit, tuktipit
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu


(Eredeti elkészült méret: 2560×1440)
(További kérdésekért fordulj hozzám bizalommal)


Az oldalon található képek/mandalák/írások CSAK a forrás/szerző mindenkori megjelölésével használhatók. A képek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók,pénzért nem adhatók el! A képeket NE vágd szét,ne feliratozd le sajátként,ne szerkeszd át! 

Leave A Reply

Your email address will not be published.