Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

A siker fénye

0

Ez a mandala a sikerhez kapcsolódik elsősorban. Energiái és kódjai bölcsességet, gazdagságot, boldogságot, szerencsét és sikert hoznak életünkbe. Segít karrierünkben, akár karrierünk felívelését szeretnénk, akár egy új munkahely megteremtésén gondolkozunk. De a sikerhez neked is meg kell változtatnod a gondolkodásmódodat, egyfajta szemléletváltáson kell túlesned. Úgy kell az anyagiakra gondolnod, mint energiára, amiből van mindig elég, és te magad is megérdemled. Az univerzum bősége végtelen, és a te számodra is végtelen lehetőségekkel rendelkezik. Csupán el kell hinned magadról, hogy megérdemled, és tudnod kell, hogy bőségben élsz, és sikeres az életed. Ez az, amit számodra megtanítanak a mandala kódjai. A szívcsakrához és a koronacsakrához kapcsolódik, ezért szívünkön és a szeretetünkön, hálánkon keresztül küldi az univerzum felé kérésünket. 
A siker és a bőség mindenkinek megadatott. Az univerzumban van mindenből elég. Ezért adj hálát mindennap azért, hogy sikeres vagy, és bőségben élsz. És nehogy az ellenkezőjét gondold ennek, különben törlöd a teremtésed az univerzum felé.
Pozitív megerősítések hozzá: Hálás vagyok és köszönöm, hogy sikeres vagyok és bőségben élek!
Csakrák: szívcsakra, koronacsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: smaragd, zöld turmalin (verdelit)
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 5000Ft (+ szállítási költség!)


(Eredeti elkészült méret: 1366×768)
Rendelésedet itt adhatod le. Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel:


Leave A Reply

Your email address will not be published.