Egyedi, kézzel festett mandalák

A Rózsa szirma ~ mandala festmény (30 cm)

A Rózsa szirmai festett mandala ~ 30 cmA Rózsa szirma mandalát 30 cm-es vászonra (lakkozva!) készítettem (néhol 3D-s domborított). Segít megnyílni az isteni szeretet és a feltétel nélküli szeretet felé. Segít abban, hogy észrevedd a világot körülvevő csodákat. Pozitívan szemléld az eseményeket, történéseket, és pozitívan reagálj mindenre, ami történik. Megnyitja szívedet, szívcsakrádat. Jó hatással van még a gyökércsakrára is, ezért segít megértened a fizikai dimenzió(ka)t.
A rózsaszín a szeretetet/szerelmet. Az arany a legmagasabb szintű tudást szimbolizálja. A tapasztalatok után nyert bölcsességet. A napfény, a megvilágosodás, a halhatatlanság, a dicsőség, és a bőség jelképe.  A vörös pedig az energiát.
Ha úgy érzed valamelyikre szükséged van az életedben, vagy valamelyik szerettednek vásárolnád ajándékba, akkor várom rendelésedet szeretettel! 

Ár: 30 000 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb