Angyalmandala ásvány karkötőkAngyalmandala ásványékszerek

A Nyár csodái angyalmandala karkötő (howlit/kék achát)

A Nyár csodái angyalmandala karkötő (howlit-kék achát)

A Nyár csodáit úgy alkottam meg, hogy visszaadja a tenger és a homok gyönyörű színeit, és harmóniáit és ezáltal a nyugalom energiáit.
A tengeri csillag szimbólum, egy csillagszerűen felépülő, tüskés osztályt képez ötágú szimmetriával. Apró csillók, tövisek borítják, melyek kifejezett védelmet biztosítanak. A tengeri csillag a csillagok ismeretét képviseli. Szűz Máriát, Íziszt, Stella Marist, a tenger csillagát testesíti meg. A tengeri csillag a tiszta, kiolthatatlan szerelmet jelképezi, és biztonságos utat mutat a háborgó tengeren. Megváltást hoz a világ veszélyes vizein. Keresd az összeköttetést csillagotthonoddal, szellemed igazi lakhelyével. A tengeri csillag elvisz oda.
A kristályok hatásai: 
– Nyugtató hatású, stresszoldó, javítja a kitartást, belső nyugalmat ad és biztonság érzetet
– Védelem külső negatív befolyásokkal szemben
– Összeköt a spirituális dimenziókkal, ráhangol, felkészít a megérzések befogadására
– Megkönnyíti a testen kívüli utazásokat, előző életekhez a hozzáférést
– Kifejezésre juttatja a törekvéseket (akár spirituális, akár fizikai)
– Türelemre tanít, megnyugtatja a zavaros érzelmeket
– Megszünteti, lebontja: dühroham, gáncsoskodás, önzés, harag, bármit ami ellenünk irányul, felbontja a régi érzelmetket és kötődéseket
– Erősíti a pozitív jellemvonásokat
– Csillapítja az elmét, kitűnő meditációkhoz
– Erősíti az emlékezetet, tudásszomjat
– Stabilizálja az aurát, elnyeli és átalakítja a negatív energiát 
Gyógyhatása: Enyhíti az álmatlanságot. Egyensúlyban tartja a szervezetben a kalciumszintet; jótékonyan hat a fogakra, a csontokra és a puha szövetekre. A tüdőt támogatja, erősíti, segíti a dohányzásról való leszokást, ha éppen ez a szándékod. A sejteket gyorsan regenerálja. Kimerültség esetén segít, hogy gyorsabban erőre kapjunk. Immunrendszerre kiválóan hat. Fokozza az agy tevékenységet, a tanulás és a dolgok megjegyzése könnyebben megy.

Tulajdonságok (méretek):
Méret: Egyéni méretre
Állítható: Nem (rugalmas)
Szélessége: 8 mm
Ásvány típusa: kék achát, howlit
Készleten: 1 db
Ár: 4500 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb