Digitális mandalákFejlődésGyógyító és segítő AngyalmandalákIllúziókKreativitásOldás/ElengedésVáltozás

A megújulás szárnyai

Ez a mandala a megújulást szimbolizálja. A szitakötők képében hozza el a változás kódjait. Ahogy ők is visszatükrözik és felhasználják a napsugarat és a fényt, nekünk is ezt sugallják és tanítják, hogy ideje használni fényünket, és változni. Emlékeztet minket, hogy mi is fények vagyunk, Isten fényei. Segít a kreativitásban, és abban, hogy ezt a hajtóerőt, a képzelőerőnket szüntelenül használjuk akár alkotásokhoz, akár mindennapi teremtéseinkhez. A mandala segítséget nyújt az olyan illúziók áttöréséhez, és oldásához, melyek gátolják ötleteinket, és cselekvéseinket.  
Érzed már a változás szükségességét? Akkor lépj túl illúzióidon, a fizikai lét korlátain, és éld, tapasztald meg a spirituális lét csodálatos világát.
Pozitív megerősítések hozzá: Köszönöm a változást. Köszönöm, hogy túl léphetek illúzióimon, és hogy ötleteim megvalósulnak!
Csakrák: szakrális csakra, napfonatcsakra 
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: karneol
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 10000Ft 


(Eredeti elkészült méret: 1920×1080)
Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb