Gyönyörű egyéni mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel...

A megújulás szárnyai

0 160

Ez a mandala a megújulást szimbolizálja. A szitakötők képében hozza el a változás kódjait. Ahogy ők is visszatükrözik és felhasználják a napsugarat és a fényt, nekünk is ezt sugallják és tanítják, hogy ideje használni fényünket, és változni. Emlékeztet minket, hogy mi is fények vagyunk, Isten fényei. Segít a kreativitásban, és abban, hogy ezt a hajtóerőt, a képzelőerőnket szüntelenül használjuk akár alkotásokhoz, akár mindennapi teremtéseinkhez. A mandala segítséget nyújt az olyan illúziók áttöréséhez, és oldásához, melyek gátolják ötleteinket, és cselekvéseinket.  
Érzed már a változás szükségességét? Akkor lépj túl illúzióidon, a fizikai lét korlátain, és éld, tapasztald meg a spirituális lét csodálatos világát.
Pozitív megerősítések hozzá: Köszönöm a változást. Köszönöm, hogy túl léphetek illúzióimon, és hogy ötleteim megvalósulnak!
Csakrák: szakrális csakra, napfonatcsakra 
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: karneol
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu


(Eredeti elkészült méret: 1920×1080)
(További kérdésekért fordulj hozzám bizalommal)


Az oldalon található képek/mandalák/írások CSAK a forrás/szerző mindenkori megjelölésével használhatók. A képek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók,pénzért nem adhatók el! A képeket NE vágd szét,ne feliratozd le sajátként,ne szerkeszd át! 

Leave A Reply

Your email address will not be published.