Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

A megújulás szárnyai

0

Ez a mandala a megújulást szimbolizálja. A szitakötők képében hozza el a változás kódjait. Ahogy ők is visszatükrözik és felhasználják a napsugarat és a fényt, nekünk is ezt sugallják és tanítják, hogy ideje használni fényünket, és változni. Emlékeztet minket, hogy mi is fények vagyunk, Isten fényei. Segít a kreativitásban, és abban, hogy ezt a hajtóerőt, a képzelőerőnket szüntelenül használjuk akár alkotásokhoz, akár mindennapi teremtéseinkhez. A mandala segítséget nyújt az olyan illúziók áttöréséhez, és oldásához, melyek gátolják ötleteinket, és cselekvéseinket.  
Érzed már a változás szükségességét? Akkor lépj túl illúzióidon, a fizikai lét korlátain, és éld, tapasztald meg a spirituális lét csodálatos világát.
Pozitív megerősítések hozzá: Köszönöm a változást. Köszönöm, hogy túl léphetek illúzióimon, és hogy ötleteim megvalósulnak!
Csakrák: szakrális csakra, napfonatcsakra 
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: karneol
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 5000Ft (+ szállítási költség!)


(Eredeti elkészült méret: 1920×1080)
Rendelésedet itt adhatod le. Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel:


Leave A Reply

Your email address will not be published.