Átalakulás/MegújulásEnergiafeltöltésErő/TűzFejlődésInspirációk/IntuíciókKitartás

A megerősödés szárnyai ~ mandala

Ez a mandala a megújulást, a megerősödést, az átváltozást, a gyógyulást (regenerálódást) szimbolizálja. Energiakódjai inspirálnak, feltöltenek, kreativitásra serkentenek. Segít “felégetni” az akadályokat, megszabadulni az elavult nézetektől és új ötleteket teremt a helyükbe. Megerősíti lelkünket, képviseli és támogatja a lélek önmegújító képességét. Kitartást ad nekünk, és segít átalakítani a negatív energiákat pozitívvá.
Megtanít arra, hogy életünk minden apró részlete egy újabb puzzle darab, amik – ha nem is rögtön – idővel illeszkedni fognak egymáshoz. A puzzle darabok pedig segítenek megérteni a jelen történéseit. Mivel minden összefügg mindennel.
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: tűzachát, mookait jáspis, karneol, kalcedon
Készítette és írta/Artist: ©Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ár: 10000 Ft


(Eredeti elkészült méret: 1920×1200)
Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb