Egyedi, kézzel festett mandalákSpirituális alkotásokSpirituális festmények

A Kitartás ereje mandala-spirituális festmény (30 cm vászon)

A Kitartás ereje mandala-spirituális festményA Kitartás ereje c. vászon festményem olyan energiákat képvisel, ami segít legyőzni a nehézségeket – kitartást, bátorságot ad, de szellemileg is tanít együttérzőbbnek, empatikusabbnak lenni. Az elefánt önmagában is az erőt, stabilitást, a félelem leküzdését, a szerencsét, a hosszú életet, és a boldogságot szimbolizálja. A mandala pedig gyönyörű harmónikus színeivel a boldogságot és az élet szeretetét adja hozzá ehhez. 
Méret: 30×30 cm
Ár: 30000 Ft

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb