Gyönyörű egyéni mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel...

A jövő kapuja

0 122

Ez a mandala a továbblépésekben segít. Kaput nyit számunkra, hogy hátra hagyjuk a múltat, a jelenre koncentráljunk és ezáltal teremthessünk meg jövőnket. Segít elhagyni minden felesleges dolgot az életünkben, ami csak akadályozza fejlődésünket; segít abban, hogy arra fókuszáljunk, ami pozitív és előrelendít. Ha szeretnénk végre új életetet kezdeni, és megszabadulni a régi berögződésektől, akkor a mandala kódjai segítségünkre lehetnek az oldásban. Egy olyan utat mutathat számunkra, ami által mi is teljesebbek lehetünk, és elérhetjük azt, amire mindig is vágytunk. Csupán engedd el a régit és bizalommal telve nézz a jelenre és ezzel együtt a jövőre is! 
Kozmikus energiái a torokcsakrára és a homlokcsakrára vannak hatással leginkább. Ezért nagyon jó kommunikációhoz és fejleszti látásmódunkat. 
Pozitív megerősítések hozzá: Megszabadulok minden régi berögződéstől, és bizalommal telve nézek a jelenre és ezáltal jövőmre is.
Csakrák: torokcsakra, homlokcsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: lapis lazuli, larimar, andok opál
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu


(Eredeti elkészült méret: 1920×1200)
(További kérdésekért fordulj hozzám bizalommal)


Az oldalon található képek/mandalák/írások CSAK a forrás/szerző mindenkori megjelölésével használhatók. A képek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók,pénzért nem adhatók el! A képeket NE vágd szét,ne feliratozd le sajátként,ne szerkeszd át! 

Leave A Reply

Your email address will not be published.