Angyali/Isteni útmutatásokAngyalmandalákDigitális mandalákElengedésOldás/ElengedésSzeretet/Fény

A jövő kapuja ~ mandala

Ez a mandala a továbblépésekben segít. Kaput nyit számunkra, hogy hátra hagyjuk a múltat, a jelenre koncentráljunk és ezáltal teremthessünk meg jövőnket. Segít elhagyni minden felesleges dolgot az életünkben, ami csak akadályozza fejlődésünket; segít abban, hogy arra fókuszáljunk, ami pozitív és előrelendít. Ha szeretnénk végre új életetet kezdeni, és megszabadulni a régi berögződésektől, akkor a mandala kódjai segítségünkre lehetnek az oldásban. Egy olyan utat mutathat számunkra, ami által mi is teljesebbek lehetünk, és elérhetjük azt, amire mindig is vágytunk. Csupán engedd el a régit és bizalommal telve nézz a jelenre és ezzel együtt a jövőre is! 
Kozmikus energiái a torokcsakrára és a homlokcsakrára vannak hatással leginkább. Ezért nagyon jó kommunikációhoz és fejleszti látásmódunkat. 
Pozitív megerősítések hozzá: Megszabadulok minden régi berögződéstől, és bizalommal telve nézek a jelenre és ezáltal jövőmre is.
Csakrák: torokcsakra, homlokcsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: lapis lazuli, larimar, andok opál
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 10000Ft 


(Eredeti elkészült méret: 1920×1200)
Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb