Angyalmandala ásvány karkötőkAngyalmandala ásványékszerek

A Hold ölelése mandala karkötő

 

A Hold ölelése angyalmandala ásvány karkötő-2

A Hold ölelése karkötőt a Hold, a csodás univerzum és égbolt inspirálta. Kapcsolatot teremt a belső világunkkal. Atitokzatosság, a folytonos megújulás, belső tudás, az anyaság, a szaporodás, a növekedés, a gazdagodást szimbolizálja és segíti. A sors kijelölője és irányítója is.  Kiegyensúlyozza a női energiákat. Pozitívan hat a női szervekre. 
A bluefluss a kommunikáció és a tanulás kristálya. A titokzatossággal, a láthatatlansággal és a védelemmel azonosítják. A bölcsesség és a tudomány kövének is tartják. Arra tanít, hogy lehet bármilyen nagy a sötétség, mindig lesz benne fény is. A gyerekeknek segít leküzdeni a sötétségtől való félelmüket. Hozzásegít a lelki nyugalomhoz, hatására elmúlik az aggodalom. Eltávolítja, vagy visszaveri a kéretlen entitásokat a közvetlen környezetből. Enyhíti az izületi gyulladást, a köszvényt, és fájdalomcsillapító hatással bír.

Tulajdonságok (méretek):
Méret: Egyéni méretre
Állítható: Nem (rugalmas)
Szélessége: 8 mm
Ásvány típusa: bluefluss
Készleten: 1 db
Ár: 3500 Ft 

Egyedi tervezés alapján készült kézműves ékszer.
Angyali öleléssel: 
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb