Gyönyörű egyéni mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel...

A hála fénye

0 214

Ez a mandala az élet ciklusait szimbolizálja. Megtanítja, hogy életünket csakis saját magunk írjuk és teremtjük. Mindent, amit megtapasztalunk, legyen az jó vagy rossz. Kezünkben van a toll, és a döntés. A szívcsakrához kapcsolódik, és erősíti a női aspektust. Növeli az önbizalmat bennünk, és erősíti a hála érzését szívünkben. És ha már a hála az életünk részévé válik – mindennap -, akkor a siker sem marad el. Bármit is szeretnénk elérni! Legyen az bőség, szerelem, munkahely, bármilyen változás az életünkben.
Csak szeress feltétel nélküli szeretettel mindent és mindenkit, mert akkor a körülötted lévő világ is megváltozik egy pillanat alatt. A csoda benned bontakozik ki, a csoda pedig egy hálával kezdődik!        
Pozitív megerősítések hozzá: Hálás vagyok mindenért az életemben! 
Csakrák: szívcsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: rózsakvarc, manganokalcit, rózsakalcedon
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu


(Eredeti elkészült méret: 2560×1440)
(További kérdésekért fordulj hozzám bizalommal)

 


Az oldalon található képek/mandalák/írások CSAK a forrás/szerző mindenkori megjelölésével használhatók. A képek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók,pénzért nem adhatók el! A képeket NE vágd szét,ne feliratozd le sajátként,ne szerkeszd át! 

Leave A Reply

Your email address will not be published.