AngyalmandalákDigitális mandalákHálaSzeretet mandalákSzeretet/Fény

A hála fénye ~ mandala

A hála fénye ~ mandalaEz a mandala az élet ciklusait szimbolizálja. Megtanítja, hogy életünket csakis saját magunk írjuk és teremtjük. Mindent, amit megtapasztalunk, legyen az jó vagy rossz. Kezünkben van a toll, és a döntés. A szívcsakrához kapcsolódik, és erősíti a női aspektust. Növeli az önbizalmat bennünk, és erősíti a hála érzését szívünkben. És ha már a hála az életünk részévé válik – mindennap -, akkor a siker sem marad el. Bármit is szeretnénk elérni! Legyen az bőség, szerelem, munkahely, bármilyen változás az életünkben.
Csak szeress feltétel nélküli szeretettel mindent és mindenkit, mert akkor a körülötted lévő világ is megváltozik egy pillanat alatt. A csoda benned bontakozik ki, a csoda pedig egy hálával kezdődik!        
Pozitív megerősítések hozzá: Hálás vagyok mindenért az életemben! 
Csakrák: szívcsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: rózsakvarc, manganokalcit, rózsakalcedon
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Eredeti elkészült méret: 2560×1440)
Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 10 000 Ft

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb