Angyali alkotásokSpirituális alkotások

A hála angyala ~ spirituális festmény (30 cm)

A hála angyala ~ spirituális festmény (30 cm)

A Hála angyala festmény segít a szeretetet és hála energiát erősíteni benned. Segít abban, hogy emlékeztessen mindennap, hogy mindenért légy hálás az életedben. Szeretettel teli energiája átjárja a helységet, ahova kerül és hatással, áldással lesz mindenkire a környezetedben! Angyali energiákkal feltöltve!
Ha úgy érzed valamelyikre szükséged van az életedben, vagy valamelyik szerettednek vásárolnád ajándékba, akkor várom rendelésedet szeretettel! 
(A festmény vászonra van festve és lakkozva van!)
Egyedi kézzel festett, kézműves termék!
Ár: 30 000 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek az üzenetben add meg a termék pontos nevét!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb